Този чай ще ви накара да се почувствате позлатени. Съставен е от куркума, джинджифил, лимон, кокосово масло и мед. А ето и полезните му свойства и как да го приготвите:

Оставете преварена вода, за да си ”почине” за съвсем малко, преди да добавите лимоновият сок. Лимоните са чудесен източник на калций, витамин С, магнезий и калий, да не говорим, че техните антибактериални и противогъбични свойства са страхотни за лечение на акне. Куркумата е наистина мощно противовъзпалително средство, което означава, че е страхотно за намаляване на подпухналостта сутрин, плюс това е известна със свойствата си за борба с рака! Кокосовото масло е една от онези добри мазнини, така че ще да ви държи енергични по-дълго, да не говорим, че овлажнява организма от косата до устните и кожата. Джинджифилът е друго мощно противовъзпалителено средство и това е особено добре за храносмилателната система, така че той ви помага да имате здрава храносмилателна система. Не на последно място, медът привлича влага и прави кожата ви да изглежда сияеща, така че вие ​​ще изглеждате младежки след пиене на този чай, да не говорим колко добре ще се чувствате.

Продукти:

1 ч.ч. гореща вода
1 ч.л. куркума
1 ч.л. кокосово масло
мед на вкус
1 ч.л. настърган джинджифил

Приготвяне:

След като загреете водата оставете я да си почине няколко минути и добавете една по една съставките. Разбъркайте добре, запарете за 3/4 минути и прецедете ако имате нужда. Насладете се на тази полезна и вкусна напитка!

Източник: aol.com
Снимка: wikipedia