Започваме Kitchen stories Sofia, защото вярваме, че има нужда от подобен лайфстайл блог, в българското интернет пространство.

Надяваме се да ви се прииска да приготвите, това което ви представяме и да останете доволни от резултата.

Няма да спекулираме с понятия като ”био”, ”веган”, ”здравословно”, защото за нас всичко, което е вкусно и приготвено с любов е полезно за тялото и душата, без да се прекалява с нищо.

Сайтът ни няма за цел да дава медицински съвети. Преди да започнете каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирайте се с личния си лекар или диетолог.

Всички рецепти и статии в този блог, съдържащи съвет за здравето – вашето или на семейството ви, винаги трябва да бъдат консултирани с вашия личен лекар и вашето лично здравословно състояние и нужди. Ние не сме лекари и не претендираме за изчерпателност, когато става въпрос за личното ви здраве.

Информацията в сайта на www.kitchenstoriessofia.com не е предназначена да бъде заместител на професионален медицински съвет, диагноза или лечение.

Сайтът и фейсбук страницата ни не носят отговорност за коментари и съвети от външни потребители!

Очаквайте най-вдъхновяващите видеа към рецептите ни!

 

Авторско право
Всички снимки, публикувани в сайта без изрично упоменат собственик са наша собственост и са обект на авторско право по смисъла на Закона за авторското право и сродните му права (ЗАПСП).
Използването им без изрично писмено съгласие е забранено!
Информацията и рецептите се предоставят като безплатна услуга и потребителите могат да ги използват само за лично осведомяване. Всички търговски марки, цитирани в сайта принадлежат на техните собственици.Всеки има право да цитира информация от сайта, като носи отговорността за нейната достоверност. При цитиране е задължително да се упомене източникът –kitchenstoriessofia.com, в случай, че публикацията е в Интернет – цитатът да бъде придружен с хипер-връзка (link).Използването на информация от сайта при всички останали случаи – за захранване на бази данни, публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и репродуциране, записване или препредаване на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и съгласието ми е забранено и съставлява административно нарушение по чл.97 от ЗАПСП, както и престъпление по смисъла на чл.172а и сл. от Наказателния кодекс и ще бъде преследвано по предвидения от закона ред с всички произтичащи правни последици. Незаконосъобразното използване ще бъде и предмет на претенция за обезщетение по реда на чл.94 и сл. от ЗАПСП.При желание да ползвате част от съдържанието на настоящия уеб сайт, може да се обърнете за информация относно условията на адрес elini@abv.bg

All photos on this website are copyrighted material and all rights are reserved.